Monday, July 13, 2009

Working Life....

Erm da sebulan xmenulis entri kat blog ni...maybe sebab malas n busy. Skang ni da start keje...ofis kat subang so jauh dari family n everything kena buat sendiri. Kena cr umah sewa sendiri...huhu...seb baik da slalu independent dlm upsm so xde problem sgt...ni baru betul2 Boleh Hidup Ke?...


Ofis hour kul 9-6, masuk je ofis terus mengadap sistem editing...huhu lenguh tengkuk gak la...tgh wat projek Dokumentari 1 Malaysia skang ni...huhu. A lot of thing to do, due date middle of this month tp still xdpt bahan dari Filem Negara lagi so xleh nak proceed sgt la doko ni....


Dlm minggu ni lak kena shooting untuk interview public about 1Malaysia. Sape nak di interview sila hubungi aku,hehe....


Bile dah keje ni rindu lak nak jadi student...yela time student dapat ptptn kan so xde la sengkek sgt cm skang ni...huhu...skang ni kena bayr duit umah sewa la...duit kete...huhu everything need money...pape pun xpe experience tu penting kan...so keje la kat sini dulu kumpul duit,hehe.....













1 comment:

  1. bila plak aku nk keje ar?jeles nengok mung,wuu~~~

    ReplyDelete