Thursday, February 12, 2009

Kegilaan Pet Society

Mlm ni aku x balik bilik..stay kat bilik upsm sambil menjaga haiwan peliharaan aku kat pet society,hehe. Pet aku ni baru je dibela so xbanyak duit lg nak mencomelkan lagi pet ni..tapi aku akan mencomelkan pet ni dari mase ke semase. BuMBLEBEE name pet aku sempena name watak yg aku suke dlm filem transformer.Dak2 upsm skang ni memang tgh gile ngan pet society ni so kirenye masing2 da ade pet sendiri..dalam sibuk berprogram masih sempat lagi menjage pet2 mereka..hehe. Nak komen sket sal facebook n friendster, bg aku kalo dilihat dari segi user friendly rasenye friendster lg user friendly compare than facebook. Secara jujurnye aku join facebook sebab nak main pet society, kelebihan facebook ni dari segi interaktif nye, mmg tidak dapat dinafikan mmg facebook jauh lebi besh dari fs dr segi interaktifnye la..so terpulangla pd korang nak join yg mane kalo join dua2 pun no problem,hehe....Ni lah rupe pet aku yang bernama BUMBLEBEE...



2 comments:

  1. pet society mmg best!im addicted!!

    ReplyDelete
  2. i'm also addicted tapi xlarat da nak kumpul point bnyk2,hehe

    ReplyDelete