Thursday, July 29, 2010

# Akhirnya...

Jeng...jeng...jeng...setelah 5 bulan book kereta ari ni baru kuar kereta nye, apa masalah proton aku pun xtau, dari aku ade satu slip gaji je sampai aku da ade lima da skang....punyela lame nak tunggu kereta ni...tp maybe sume tu ade hikmah kot, sebab interest mase book ari tu 4% tp semalam bila aku byr downpayment da trn jd 3.8% je, so kurang la sket nilai aku nk bayar monthly tu...hihi. So petang ni nak g amek kereta...hehe....[ gambar xde lagi, kalo rajin nanti aku upload..hehe]. Pasni kalo jumpe kete bernombor plat kat bawah tu, tegur2 la sebab Cik Seceria Warna Pelangi la tu...hehe. Untuk pengetahuan , aku beli kete ni kat selangor tp nak gak pakai no plat Melaka...Anak Jati Melaka la katekan...hahaha

MBX 5380 - My Kereta
MAX 5701 - My Motor


4 comments:

  1. jeles~~ jeles~~~
    nk nek gak!!!!!!!!!
    =P

    ReplyDelete
  2. olo: haha, da naik kan..
    jajai: aku tunggu hang time konvo...hihi

    ReplyDelete
  3. jom add saya pulak saya dah add awak

    ReplyDelete